100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

ANBIGUO WATCHME FJERNBETJENING VIBRATOR STIK ANAL ALEXANDRU

499,00 kr.

Morbid er en menneskelig virkelighed, det vil sige en af menneskets grundlæggende impulser. Det har at gøre med den instinktive del og er en del af alle behov, såsom: at spise, have sex, socialisere, sove, blandt andre.

Nogle undersøgelser foretaget på Wake Forest University har vist, at sygelig interesse altid har været til stede i vores hjerner. Derfor er sygelighed noget, der kan defineres som et behov for mennesker, noget de skal have eller gøre.

Denne følelse er en slags kraft, der driver folk til at komme i kontakt med det og får dem til at opleve glæde på tidspunktet for at gøre det. Fornøjelsen af at gøre noget forbudt eller at overtræde reglerne.

Morbiditet har forskellige måder at udtrykke sig på, blandt dem er pornografi; visning af denne type indhold tilfredsstiller folks nysgerrighed, men giver dem også mulighed for at tage et skridt ud over almindelige seksuelle forhold. Derfor blev ANBIGUO født det første mærke designet i seksuel sygelighed uden grænser!

Hvor det forbudte begynder, er morbiditet og tvetydighed. Uden etiketter, uden begrænsninger og med en masse lidenskab har vi udviklet dette brand.

ANBIGUO ALEXANDRU er det perfekte analstik til lav til intens vibrationsstimulation. Diskret, kraftfuld og utrolig glat. Skitseret udelukkende for Anal-området, og at du spiller alle dine fornøjelsespoint. Dens ekstra lag fløjlsagtig silikone er en tilføjelse til analsex.

Denne vibrator er lavet af fleksibel medicinsk silikone og kan placeres komfortabelt og forsigtigt på huden. Det, der er specielt ved dette seksuelle wellness-produkt, er den trådløse fjernbetjening, som du nemt kan styre glæden ved uret uden at bryde tilstanden af ophidselse. Du kan vælge mellem 7 spændende vibrationsprogrammer med forskellige grader af intensitet.

karakteristika

 • Blød pulserende frekvensvibrator
 • Foranstaltninger; 13,6 x 3,3 cm
 • Silikone medicinsk kvalitet
 • Genopladelig via USB
 • 7 Vibrationstilstande
 • Intensitetskontrol i hver vibrationstilstand
 • Se watchme-teknologi til fjernbetjening
 • Kontureret til præcist at stimulere dine fornøjelsespunkter
 • Velegnet til intern og ekstern stimulering.
 • 100% vandtæt til nem rengøring og varmere end hotteste badeværelser IPX6 kategori
 • 100% vegansk vibrator
1
+
Tilføj til kurv

Hvad skal vi tage hensyn til, når vi bruger ANBIGUO ALEXANDRU?

Brug altid nok vandbaseret smøremiddel (for eksempel AQUA-mærket) til at gøre fornøjelsesoplevelsen så spændende og fornøjelig som muligt. Delikat silikone føles behagelig på huden takket være dens bløde og fluffy overflade. Derudover er ALEXANDRU nem at rengøre takket være sine materialer: Lidt varmt vand og sæbe er nok til rengøring, og et par sprays af legetøjsrenseren giver fuldstændig hygiejne, så du straks kan starte det næste eventyr!

Hvis du mener, at det ikke er nødvendigt at have et smart sexur, fordi du med en normal fjernbetjening når dine mål, tager du fejl. I denne artikel vil vi forklare nogle fordele, som watchme-teknologi vil bringe dig.

Hvad er et WATCHME-ur?

Det er et sex smartwatch, der hjælper dig med at kontrollere det øverste sexlegetøj. Vi kan synkronisere dem med sexlegetøj, der bruger watchme-teknologi til at kontrollere vibrationer og funktioner i vores foretrukne sjette.

Funktioner i et WATCHME-ur

I et WATCHME-ur er der nogle fremragende funktioner, som vi vil detaljeret:

 • Tænd/sluk for vibrationer.
 • Ændre vibrationstilstande
 • Ændre intensiteterne i hver vibrationstilstand.

I årevis har vi set tusindvis af sexlegetøj bruge en fjernbetjening, dette har altid givet dig mulighed for at spille sjov med din partner eller solo ved hjælp af en fjernbetjening for at give glæde på afstand. Det er meget behageligt at bruge en fjernbetjening, men med Watchme har vi avancerede et skridt videre i komfort og komfort af den seksuelle handling.

Hvorfor bruge WATCHME-uret?

Vi forklarer de vigtigste grunde, der får dig til at tænke på at bruge en fjernbetjening i form af et ur.

Når vi praktiserer den seksuelle handling, er vi fokuseret på at give og modtage glæde. Når du bruger fjernbetjeningen legetøj nogle gange mister vi kontrollen mellem arkene. Med Watchme vil dette ikke ske, uret vil altid være tilgængeligt, og dit fokus vil kun være at give eller modtage fornøjelse.

Når vi bruger fjernbetjeningen, ønsker vi, at den skal være så diskret som muligt, at den går helt ubemærket hen, i løbet af de sidste år har vi set udviklingen af smartwatches som Apple watch eller mange flere, men når vi bruger ur uret, vil det gå ubemærket hen, fordi det nu er meget almindeligt at se på uret for at kontrollere de forbrændte kalorier. , fotos, beskeder osv. den eneste forskel vil være, at ved at se på watchme du vil være kontrollerende fornøjelsen af din kæreste eller din egen, forberedt til handling?

Watchme er et ur lavet af komfortabel blød silikone designet til fremme af fjernbetjeningen er det eneste ur på markedet, der gør det muligt at variere intensiteten i hver vibrationstilstand og tilbyde en endeløs række af vibrationstilstande fra blød til stærk.