100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

ANNE'S ØNSKE DOBBELT FORNØJELSE WIRLESS TEKNOLOGI WATCHME SORT

450,00 kr.

Hvis du troede, at alt var skrevet om sexlegetøj, tog du fejl. Hos ANNE's DESIRE har de taget det til det næste niveau af glæde, et spektakulært design, samt tilføjet den patenterede WATCHME-teknologi.

Annes ønske i forkortelsen AD er et elegant og sensuelt brand, der vil revolutionere verden af seksualitet og sensualitet i de kommende år takket være kvaliteten af sine produkter, innovative designs, der er i stand til at fange nogen, og nye ideer til at finde total glæde i intime forhold.

ANNE'S ØNSKE motto

"Vores filosofi er den totale og fulde nydelse af alle former for seksuelle fornøjelser. Vi betragter det som en universel ret, der skal være umistelig og altid beskyttet. "

Hvem kan ikke lide en god orgasme? Har nogen af jer ikke nyder de mest behagelige intime relationer? Lad den, der ikke nyder sig selv hæve sin hånd og føle sig unik i verden, mens hans elsker er at sætte ham på 1.000 i timen.

Filosofien bag ANNE's ØNSKE

Vi arbejder på filosofien om at tilfredsstille fornemme kunder. For at gøre dette støtter vi fuldt ud de rettigheder til glæde, som vi alle har. Således blev vi født ikke kun som ANNE's ønske og producenter af revolutionerende sexlegetøj, men som erfaring designere, der søger fuld sjov, forsøger at opnå nye verdener af tilfredshed, der flyder de fem sanser undervejs.

Anne's DESIRE introducerer således den nye serie af sexlegetøj med patenteret WATCHME-teknologi. I pre-launch, 500.000 enheder blev solgt opdelt i 15 lande rundt om i verden, og vi har allerede formået at skille sig ud i sektoren ved at kombinere den luksus af sin sexlegetøj med brugen af de mest avancerede og nyeste generation teknologi.

Alle ANNE's DESIRE Toys omfatter WATCHME-urteknologi, hvor uret er inkluderet og klar til brug med eller uden fjernbetjening. Men hvad er denne teknologi?

Det er en sex smart ur, der vil hjælpe dig med at kontrollere ANNE's DESIRE sexlegetøj. Vi kan parre dem med sexlegetøj, der bruger watchme-teknologi til at kontrollere vibrationer og funktioner i vores AD sexlegetøj.

Funktioner i et WATCHME-ur

I et WATCHME-ur er der nogle fremragende funktioner, som vi går videre til detaljer:

Aktiver/deaktiver vibrationer.
Ændre vibrationstilstande

Rediger intensiteterne i hver vibrationstilstand.
Men er Anne's Desire Toys også vandtætte?

1
+
Tilføj til kurv

Annes ønske er selvfølgelig vandtæt og vil være din perfekte følgesvend både i et romantisk boblebad eller under de komfortable lagner derhjemme. Den undersøiske vibrationer af denne sjove følgesvend opfattes af mange par som særligt intens.

ANNE'S DESIR DUAL er en vibrator for par, både for hende og for ham. Dens særlige form gør det muligt for begge medlemmer af parret at blive stimuleret med spektakulære vibrationer under sex. Kvinden bærer vibratoren under sex, så den stimulerer ikke kun hendes G-spot og klitoris, men også hendes partners penis. Den slankere ende af dette nydelsesgivende seksuelle wellness-legetøj indsættes først i skeden, og den større ende placeres på klitoris. To kraftfulde motorer begejstre klitoris, vagina og penis på samme tid på en spændende måde og gøre din seksuelle handling imponerende. Den hyggelige U-form giver ekstra trøstende fasthed og vidunderligt pres på dine smukkeste dele af begær.

Dobbelt kan bruges til solo onani.

Denne vibrator er lavet af fleksibel medicinsk silikone og kan placeres komfortabelt og forsigtigt på huden. Det specielle ved dette seksuelle velværeprodukt er den trådløse fjernbetjening, som du nemt kan styre glæden ved uret uden at bryde ophidselsestilstanden. Du kan vælge mellem 7 spændende vibrationsprogrammer med varierende intensitet.

  • Blød pulserende frekvensvibrator
  • Medicinsk kvalitet silikone
  • Genopladelig via USB
  • 7 vibrationstilstande
  • Intensitetskontrol i hver tilstand
  • WATCHME teknologi fjernbetjening ur
  • Kontureret til præcist at stimulere dine fornøjelsespunkter
  • Velegnet til intern og ekstern stimulering.
  • 100% vandtæt til nem rengøring og varmere end varme bade
  • 100% vegansk vibrator

Endelig tilbyder ANNE's DESIRE dig en 2-årig garanti. Klar til handling?