100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

ANNE'S DESIRE CURVE FJERNBETJENING WATCHME TEKNOLOGI SORT / GULD

439,20 kr.
351,36 kr.

Hvis du troede, det hele var skrevet om sexlegetøj, tog du fejl. Hos ANNE'S DESIRE er de steget til det næste niveau af glæde, et spektakulært design, samt tilføjelse af den patenterede WATCHME-teknologi.

Annes ønske i sin forkortelse e.Kr., er et elegant og sensuelt brand, der vil revolutionere seksualitetens og sensualitetens verden i de kommende år takket være kvaliteten af sine produkter, innovative designs, der er i stand til at fange nogen, og nye ideer til at finde total glæde i intime relationer.

Mottoet for ANNE'S DESIRE

"Vores filosofi er den totale og fulde nydelse af alle former for seksuelle fornøjelser. Vi betragter det som en universel rettighed, der skal være umistelig og altid beskyttet."

Hvem kan ikke lide en god orgasme? Har nogen af jer ikke nyde de mest behagelige intime relationer? Lad den, der ikke nyder at række hånden op og føle sig enestående i verden, mens hans elsker sætter ham til 1000 i timen.

Filosofien bag ANNE'S DESIRE

Vi arbejder med filosofien om at tilfredsstille fremtrædende kunder. Med henblik herpå støtter vi fuldt ud de ret til glæde, som vi alle har. Således er vi født ikke kun som ANNE's DESIRE og producenter af revolutionerende sexlegetøj, men som designere af oplevelser, der søger fuld sjov, forsøger at opnå undervejs nye verdener af tilfredshed, der flyder over de fem sanser.

Således introducerer ANNE'S DESIRE den nye serie af sexlegetøj med patenteret WATCHME-teknologi. I pre-launch, 500.000 enheder er blevet solgt opdelt i 15 lande i verden, og vi har allerede formået at skille sig ud i sektoren ved at kombinere luksus af deres sexlegetøj med brugen af de mest avancerede og state-of-the-art teknologi.

Alle ANNE'S DESIRE Toys omfatter WATCHME-urteknologi, med uret inkluderet og klar til brug med fjernbetjeningen eller uden. Men er det denne teknologi?

Det er et seksuelt smartwatch, der vil hjælpe dig med at kontrollere ANNE'S DESIRE sexlegetøj. Vi kan synkronisere dem med sexlegetøj, der bruger vægteteknologi til at kontrollere vibrationer og funktioner i vores sexlegetøj AD.

Funktioner i et WATCHME-ur

I et WATCHME ur er der nogle fremragende funktioner, som vi vil detaljer:

 • Aktiver/deaktiver vibrationer.
 • Ændre vibrationstilstande
 • Rediger intensiteterne i hver vibrationstilstand.

Men er Annes ønske legetøj vandtæt?

Annes ønske er naturligvis vandtæt og vil være din perfekte følgesvend både i et romantisk spabad og under de komfortable lagner i dit hus. De undersøiske vibrationer af denne sjove følgesvend opfattes af mange par som særligt intense.

ANNE'S DESIRE Curve er elegance og komfort. Dens buede design giver dig mulighed for at tilpasse sig formerne af din krop både udenfor og indeni, hvilket gør AD CURVE et alsidigt legetøj forberedt til at tilfredsstille ethvert ønske. Men det er ikke alt, men det er også specielt designet til at finde og stimulere G-stedet takket være sin pæreformede form og længde.

Vil du stimulere din klitoris? Gå videre, med AD CURVE kan du. Dens vibration kan koncentrere sig om din klitoris. Et trick: Brug det kurvede design til at stimulere forskellige områder, dine eller din partners.

Denne vibrator er lavet af fleksibel medicinsk silikone og kan placeres komfortabelt og forsigtigt på huden. Det særlige ved dette seksuelle wellness-produkt er den trådløse fjernbetjening, som du nemt kan styre fornøjelsen af uret uden at bryde tilstanden af ophidselse. Du kan vælge mellem 7 spændende vibrationsprogrammer med forskellige grader af intensitet.

Annes ønskekurve er 100% artikulerbar, og hvis det ikke var nok, indeholder dens materiale touch soft technology, en ekstremt blød fornemmelse, der forbedrer følelsen af glæde.

Funktion

 • USB genopladelig silikone G-spot vibrator for vidunderlig intern ophidselse
 • Blød pulserende frekvensvibrator
 • Silikone af medicinsk kvalitet
 • USB genopladelig
 • 7 Vibrationstilstande
 • Intensitetskontrol i hver tilstand
 • Se teknologi til fjernbetjeningsur WATCHME
 • Kontureret til præcist at stimulere dine fornøjelsespunkter
 • Velegnet til intern og ekstern stimulering.
 • 100% vandtæt for nem rengøring og varmere end varme bade
 • 100% vegansk vibrator

For at afslutte ANNE'S DESIRE tilbyder dig en 2-års garanti. Klar til handling?

1
+
Tilføj til kurv