100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

ANNES ØNSKE KANIN FJERNBETJENING BLACK WATCHME TEKNOLOGI

599,00 kr.

Hvis du troede, det hele var skrevet om sexlegetøj, tog du fejl. På ANNE's ønske, har de klatret til det næste niveau af glæde, en spektakulær til design, samt tilføje den patenterede WATCHME teknologi.

Annes ønske i forkortelsen AD er et elegant og sensuelt brand, der vil revolutionere verden af seksualitet og sensualitet i de kommende år takket være kvaliteten af sine produkter, innovative designs, der er i stand til at fange nogen, og nye ideer til at finde total glæde i intime forhold.

Mottoet for ANNE's ønske

"Vores filosofi er den fulde og totale nydelse af alle former for seksuelle fornøjelser. Vi betragter det som en universel ret, der skal være umistelig og altid beskyttet."

Hvem kan ikke lide en god orgasme? Nyder nogen af jer ikke de mest behagelige intime forhold? Ræk hånden op, som ikke nyder og føles unik i verden, mens din elsker sætter dig til 1.000 i timen.

Filosofien bag ANNE's ØNSKE

Vi arbejder på filosofien om at tilfredsstille fornemme kunder. I den forbindelse støtter vi fuldt ud de rettigheder til glæde, som vi alle har. Således er vi født ikke kun som ANNE's ønske og revolutionerende sexlegetøj producenter, men som erfaring designere, der søger fuld sjov, forsøger at opnå undervejs nye verdener af tilfredshed, der flyder over de fem sanser.

Anne's DESIRE introducerer således den nye serie af sexlegetøj med patenteret WATCHME-teknologi. I pre-release, 500.000 enheder er blevet solgt opdelt i 15 lande i verden, og vi har allerede formået at skille sig ud i sektoren kombinerer luksus af sin sexlegetøj med brugen af de mest avancerede og state-of-the-art teknologi.

Alle ANNE's DESIRE Toys omfatter WATCHME-urteknologi, hvor uret er inkluderet og klar til brug med fjernbetjeningen eller uden. Men er det teknologi?

Det er et seksuelt smartwatch, der hjælper dig med at kontrollere Annes lyst sexlegetøj. Vi kan synkronisere dem med sexlegetøj, der bruger watchme-teknologi til at kontrollere vibrationer og funktioner i vores sexlegetøj AD.

Funktioner i et WATCHME-ur

I et WATCHME-ur er der nogle fremragende funktioner, som vi vil detaljeret:

 • Tænd/sluk for vibrationer.
 • Ændre vibrationstilstande
 • Ændre intensiteterne i hver vibrationstilstand.

Men er Anne's Desire Toys også vandtætte?

Annes ønske er selvfølgelig vandtæt og vil være din perfekte følgesvend både i et romantisk boblebad og under de komfortable lagner i dit hus. Den undersøiske vibrationer af denne sjove følgesvend opfattes af mange par som særligt intens.

1
+
Tilføj til kurv

ANNE'S DESIRE KANIN,er det kendt, at det nogle gange er svært at vælge, og selvom vi i Annes ønske har alsidigt legetøj til næsten alle de dele af kroppen, du vil stimulere, giver det dig med AD RABBIT mulighed for ikke at skulle vælge en enkelt for at kunne fokusere både inde og ude på samme tid! Men du behøver ikke altid at have lyst til det samme, vel? AD RABBIT består af to uafhængige motorer, der er ideelle til at vælge intensiteten af hver af dem eller direkte deres aktivitet. At du i dag er mere clitoriana? Ely det. Hvad vil du stimulere dig selv indeni? Ok! Dem begge to? Lad festen begynde!

Denne vibrator er lavet af fleksibel medicinsk silikone og kan placeres komfortabelt og forsigtigt på huden. Det, der er specielt ved dette seksuelle wellness-produkt, er den trådløse fjernbetjening, som du nemt kan styre glæden ved uret uden at bryde tilstanden af ophidselse. Du kan vælge mellem 7 spændende vibrationsprogrammer med forskellige grader af intensitet.

Annes ønske Kanin er 100% artikulerbart, og hvis det ikke var nok, omfatter dets materiale touch soft-teknologi, en ekstremt blød fornemmelse, der forbedrer følelsen af glæde.

karakteristika

Vibrator til G-punkt og klitoris styres af app.

 • Vibrator kanin to kraftige motorer.
 • Se fjernbetjening WATCHME-teknologi inkluderet
 • Blød pulserende frekvensvibrator
 • Silikone medicinsk kvalitet
 • Genopladelig via USB
 • 7 Vibrationstilstande
 • Intensitetskontrol i hver tilstand
 • Kontureret til præcist at stimulere dine fornøjelsespunkter
 • Velegnet til intern og ekstern stimulering.
 • 100% vandtæt til nem rengøring og varmere end varme bade
 • 100% vegansk vibrator

For at afslutte ANNE's DESIRE tilbyder dig en 2-års garanti. Klar til handling?