100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

CYBER SILICOCK CONNOR REALISTISK SILIKONE VÆSKE 20,5 CM

399,00 kr.
319,20 kr.

Den naturlige form og sammensætning af cybersilicock materiale gør denne dildo utrolig realistiske. Dens lige form, som ender i en præcist defineret glans, og den autentiske base af testiklerne forkæler den i en berusende og sensuel måde. Uanset om du foretrækker at blive forkælet vaginalt eller analt er helt op til dig, begge dele er mulige med Connor. Den brede sugekop er stabil på glatte overflader, og derfor er dil racket også velegnet til uhæmmede eventyr i brusebad og bad, alene eller sammen.

  • Samlet længde; 20,5 cm
  • Længde, der kan indsættes. 16 cm
  • Bredde; 3,7 cm
  • Materiale; Flydende medicinsk silikone.

MATERIALE OG PLEJE

Dil-konsollen er lavet af flydende medicinsk silikone. Flydende medicinsk silikone er glædeligt for huden til hurtigt at gemme kropsvarme og gør din oplevelse særligt sensuel. Det er dog vigtigt, at du sørger for at bruge et vandbaseret smøremiddel sammen med hvert silikone legetøj, ellers kan legetøjet blive beskadiget eller deformeret. Når du rengør legetøjet, får du det bedste resultat med en antibakteriel legetøjsrenser.

CYBERSILICOK-MÆRKET

Som navnet antyder, er CYBERSILICOCK legetøj lavet af silikone. Naturlige dildoer med et realistisk design er meget velegnede til begyndere eller avancerede mennesker i seksuelle spil. Oprindeligt cybersilicock blev født som et teknologisk mærke af fjernbetjening vibratorer med fantastiske funktioner. Mange kunder anmodede dog om ikke-vibrations dildoer med det samme materiale som cybersilicock. Nu er det en realitet, og cybersilicock dildoer er ankommet for at fortsætte overraskende.

1
+
Tilføj til kurv