100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

DELTA CLUB LEGETØJ DONG LILLA SILIKONE 23 X 4,5 CM

250,00 kr.

DELTACLUB © har givet et nyt twist til den klassiske dildo for at tilbyde dig det bedste materiale af første kvalitet. Den medicinske kvalitet silikone fremstillet i USA er 100% fri for phthalater og latex, sikker og allergivenlig.

Hvad er fordelene ved at bruge en silikone dildo?

Medicinsk silikone har en meget flot touch og er det ideelle materiale til en masse sjov. Det er meget hygiejnisk og imponerer med sin kvalitet, som ved hjælp af et vandbaseret smøremiddel bliver en unik fornøjelse. Det er bedst at bruge AQUA smøremidler. Du kan nemt rengøre din DELTACLUB © med mild sæbe og vand. For større hygiejne skal du også bruge desinfektionssprayen, et par sprays er nok til optimalt at rense dit legetøj.

MÅLINGER;

  • Målinger: 23 cm. længde x 4,5 cm. diameter.

DELTACLUB-MÆRKET

DELTACLUB © udvikler dildoer af høj kvalitet i USA til moderne kvinder eller eventyrlystne par. Realistiske, men effektive designs gør DELTACLUB-produkter førsteklasses og unikke sexlegetøj takket være deres MEDICINSKE SILIKONE-materiale. Den hurtige tid til kropstemperatur og det perfekte design af hvert legetøj taler for sig selv. Uanset om deltaclub © dildoer er integreret i forspil, som dekorativt tilbehør under kærlighedsspil eller solo-action, kan de bruges på mange måder og drive dig til klimaks.

1
+
Tilføj til kurv