100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

FANTASY C-RING HANS OG HENDES ULTIMATIVE KANIN

150,00 kr.
120,00 kr.

Dobbelt fornøjelsen og dobbelt så sjovt, to vibrerende kugler er bedre end en! Den alsidige His &Hers Ultimate Rabbit er must-have par forstærker, der fungerer som en pik ring, klitoris stimulator, og bolden tickler alt-i-en. Den ene kugle giver spændende klitorisstimulation, mens den anden kugle pulserer mod hans testikler for en forbløffende brummer. En lun klemme fra den elastiske TPR cock ring sikrer en stiv erektion og langvarig fornøjelse for jer begge!

Drevet af to superstærke vibrerende mikrokugler er TPR-ringen phthalatfri, kropssikker og sjov for jer begge. Den ene ende af ringen har bløde kaninører, mens den anden er glat og giver præcis klitorisstimulation. Vælg mellem fem kraftige hastigheder for at finde en intensitet, der passer til dig. De superstærke vibrationer vil piske jer begge væk med enhver utrolig bevægelse. Den komfortable ring strækker sig let for at sætte en klemme på ydelsesudtag, hvilket giver ham den perfekte klemme for at forlænge fornøjelsen og forsinke ejakulation.

Oprydning er et snuptag efter det sjove med legetøjsrens og varmt vand. Brug masser af Fugtig for en ekstra våd og møde!

1
+
Tilføj til kurv