100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

FLESHLIGHT PIGER - EVA LOVIA VAGINA

516,00 kr.
412,80 kr.

Føl hver af folderne og intime teksturer og kurver af den berømte pornoskuespiller Eva Lovia


Eva Lovia vandt Digital Playground Star 2015. Af lille statur er denne smukke skuespillerinde af spansk og japansk afstamning har en spektakulær krop med naturlige bryster, blød hud, lange ben og skør røv.


På ydersiden har denne mandlige onani det eksklusive design, som kun Fleshlight har, og det gør det til mærket af mandlige onanier nr. 1 i verden for sit design


Indvendigt er ærmerne lavet af et realistisk materiale, det er som om det var ægte hud, der tilpasser sig temperaturen i din krop, hvilket vil give det meget mere realisme. Dens anus design er spektakulært både inde og ude. Dens interiør er en nøjagtig kopi af anus af denne skuespillerinde, hvilket gør det til et unikt og super eksklusivt stykke fornøjelse.


Det har to dæksler, en hoved, som dækker ydersiden af ærmet, og en anden lavere, hvormed du kan regulere trykniveauet og dermed onani.


Manga Eva Lovia

Vagina sukker stil

Nem at bruge og rengøre

Materiale: Silikone af høj kvalitet

Farve: Kød

Fleshlight® er en af verdens førende inden for fremstilling af mandlige masturbatorer ved hjælp af forme af virkelige mennesker, dens store kvaliteter og kvaliteter har givet anledning til et mærke designet til mænd og deres unikke fornøjelse i verden!

1
+
Tilføj til kurv