100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

FLIRT STIK ANAL METAL STØRRELSE M KRYSTAL PINK 3,5 X 8CM

199,00 kr.

Velkommen til World Flirt! Den smalle, men ikke skarpe spids af legetøjet trænger ikke kun let ind i de smalleste steder, men passer også så behageligt som muligt indeni. Med denne Coquette plug anal kan du foretage enhver bevægelse og tage rejser, vil det give dig en behagelig følelse af fylde uden at beskadige de følsomme steder.

Prøv at bruge det under forspil: Den brede bund af legetøjet vil udvikle en lukkemuskel, der forbereder dig til analsex. Eller endda lade det blive inde under vaginal sex - det vil forsigtigt og behageligt stimulere de erogene zoner uden at forstyrre absolut par.

På grund af den anatomiske form holdes legetøjet perfekt af musklerne under sex. Derudover er dette grafitstik simpelthen smukt - en skinnende belægning og et skinnende glas i bunden. Den er lavet af behageligt materiale til huden - metal. Det tiltrækker ikke lugt, det er let at vaske og endda desinficere.

  • Lavet af metal
  • Tilpasser sig hurtigt til kropstemperaturen
  • Gælder for alle smøremidler.
  • Produktdimensioner: 3,5 X 8CM
  • Nikkelfrit metal.
1
+
Tilføj til kurv

Detaljer

Hvert produkt indeholder en guld lynlås taske, der giver dig mulighed for at gemme produktet efter at have brugt det sikkert #cuidandoalmaximolosdetalles

FLIRTMÆRKET

Coquette kollektionens nyheder kommer med feminin og elegant inspiration. Mærket slutter sig til tilhængerne af #lujo #placer #vida # sensualitet #armonía #elplacercongarantías og tilbyder os unikke udseende i sexlegetøjsbutikken, der er egnet til enhver lejlighed. "Vi flyttede til newyork, hvor butikker inspirerer alle mennesker til at gøre inspiration til virkelighed gennem Coquette"

Kvinden i det enogtyvende århundrede er et symbol på velstand, stabilitet og elegance. Alt er forbundet med seksuel lykke og indre fred, og for denne COQUETTE blev født, et mærke 100% inspireret af kvinden i XXI århundrede europæiske