100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

MORESSA RONIE SORT ANAL FORNØJELSE FJERNBETJENING

330,00 kr.

Ronie er en fjernbetjening vibrator, der stimulerer alle dine og vaginal sanser: en elegant og enkel objekt, altid klar til at behage dig uden varsel.

 

Indarbejde perler i din kærlighed spil og fordybe dig med Amoressa Ronie Perler, i et univers af sensuelle eventyr. Uanset om du bruger dem i dine solospil, eller hvis du inkorporerer dem i dine øjeblikke af glæde i selskab: Med disse sensuelle kilder til glæde får du det sjovt, da dette sensuelle par kommer for at gøre dig og din mørke hule glad.

Og som sædvanlig, når det kommer til MORESSA, form og drift kommer alle på samme måde at tillade maksimal kontrol i deres forskellige stimulation tilstande.

 

Med en stigende struktur og afrundede ender er disse 5-element kæder ideelle til opdagelsesrejsende af anal fornøjelse og begyndere i analsex. Oplev en spændende snurren, når du trækker kædekuglen ud efter bolden og stimulerer din bagdør på en spændende måde. Takket være dens praktiske bue kan du give dig selv til dit eventyr med total ro i sindet.

 

Som med alle MORESSA fornøjelse objekter, er Ronie designet til at give intens fysisk glæde og absolut åndelig fred i enhver situation og under alle omstændigheder.

 

Ronie er lavet af medicinsk silikone, FDA-godkendt og phthalatfri og giver 1,5 timers næsten lydløse vibrationer efter en opladningstid på kun 1 time.

Med den praktiske fjernbetjening kan du styre vibrationerne komfortabelt og beslutte, hvem der kan træffe beslutningerne. For vilde eventyr han overlader kommandoen til sin partner / elsker og lader ham tage kontrol.

 

For at du kan nyde din nye ven i lang tid, anbefales det, at du bruger et vandfeelbaseret smøremiddel i dine vådeste spil. På denne måde beskytter du materialet, og overfladen holdes snusket. Du kan vaske dit legetøj meget let med vand og en mild sæbe. For mere grundig hygiejne skal du også bruge en speciel desinfektionsmiddelrens til sexlegetøj som Waterfeel eller Nina kikí legetøjsrenser.

Høj ydeevne; 7 Vibrationstilstande

Fuldt genopladeligt; Mere kraft

Lavet med medicinsk silikone og abs: respekter din krop

Phthalatfri

Stille, mindre end 60 decibel.

Sikkert materiale til kroppen

Genopladelig magnetisk USB med oplader inkluderet.

Nedsænket kategori IPX7 / Velegnet til brusebad eller Spa

Baggrundsbelyst kontrol med LED-lys

Certifikat; FDA godkendt.

1
+
Tilføj til kurv

Vibratoren er genopladelig og giver mulighed for behagelig håndtering uden irriterende kabler med magnetisk oplader. Før du bruger det første gang, skal du indlæse det fuldt ud.

Advarsel: Den første uploadproces kan tage op til tre timer.

 

Afskaffelse

Bortskaffelsen af elektronisk udstyr skal ske i overensstemmelse med de bestemmelser om farligt affald, der gælder i EU og andre europæiske lande eller i henhold til lokale bestemmelser. Overholder reglerne for bortskaffelse af affald

Specifikke for dit land, og når du er i tvivl, så spørg din distributør om fjernelsesmuligheder.

 

indhold

Åbning af en kasse med MORESSA-produkter er eksklusivitet. Tilfredshed er vores mål, så vi har taget os af alle detaljer.

Ronie

Magnetisk opladerkabel

fjernbetjening

Taske til opbevaring efter brug.

Brugervejledning

Moressa er det førende brand for sit design, kvalitet og teknologi. Vi har udviklet et innovativt produkt og forkælet hver fremstillingsproces for at opnå det bedste resultat. Moressa er et symbol på energi, styrke og garanti. At købe en Sextoy Moressa er at føle sig afspejlet med nutiden. Hver Toy Moressa vil transportere dig til forskellige fornemmelser. Et resultat uden sidestykke takket være det komfortable førsteklasses silikone- og ergonomiske design.