100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

ORT &SØLV NEMO KLIT STIMULATOR

140,00 kr.
112,00 kr.

AFSLAPNING VED ET TRYK PÅ EN KNAP


Den elegante sugende inspirerer enhver kvinde og er en absolut mester, når det kommer til ikke-kontakt stimulation. Dens delikate hoved lavet af medicinsk silikone omslutter din perle af glæde med kærlighed og giver dig den nødvendige afslapning selv efter den mest udmattende tur: 4 forskellige programmer giver dig sensuelle fantasiflyvninger gennem intensiv klitorisstimulering.


Takket være det nye design med brugervenlige knapper kan du skifte mellem programmer: intet står i vejen for individuel nydelse, der passer til øjeblikket! Samtidig er kontrolpanelets lys mindre lyst og derfor mere behageligt for dig. Du kan også mærke en produktoptimering i sin mere støjsvage motor, som er endnu mere kraftfuld


ANBEFALET AF TUSINDVIS AF KVINDER


"For alle fans af batterivibratorer: Med Nemo er der ingen vibrerende overraskelser, når de tjekker ind."


ENDNU MERE LYST MED SMØREMIDDEL


Brug altid nok vandbaseret smøremiddel med din NEMO-sugefunktion til at gøre din oplevelse imponerende. Aqua- eller Waterfeel smøremidler er specielt tilpasset produktet og øger yderligere intensiteten af fornøjelse.


MATERIALE OG PLEJE


Den medicinske silikone, som den vedhæftede fil er lavet omfavner din hud med særlig blødhed. Tilbehøret er let at fjerne, så du nemt kan vaske det med mild sæbe og vand. Med et par sprays af desinfektionsmiddelrens til legetøj kan der garanteres særlig grundig hygiejne.


BATTERIER MEDFØLGER.


Nemo er drevet af AAA batterier x 2 enheder, inkluderet.

1
+
Tilføj til kurv