100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

RITHUAL ANUSARA DOBBELT GENOPLADELIG MOTOR 2,0 ORKIDÉ

439,20 kr.
351,36 kr.

Indtastning af udvalget af voksne rithual genstande er et sandt ritual af glæde.


Anusara er en vibrator udviklet i høj kvalitet medicinsk silikone og sikkert for kroppen.


Dens touch er meget blød, den har et kort og buet akseldesign med klitoristimulator og G-spot på samme tid, rummelig og fleksibel for at give dig dobbelt fornøjelse. Det har 2 kraftige motorer, der kan bruges separat, 10 vibrationshastigheder 10 forskellige mønstre med en betydelig diameter, som sammen med sin aksel vil opnå en perfekt pasform. Velegnet til analsex. Mens du indsætter akslen i anus, kan du placere den kraftige klitorisstimulator mod mellemkødet og nyde glæden... og alle med næsten ingen indsats!


Dens ergonomiske håndtag passer perfekt i hånden. Den første opladning vil være 6-8 timer for at give dig 30-60 minutters glæde afhængigt af hastigheden. Vandtæt og genopladelig med USB-oplader medfølger.


Lavet af medicinsk silikone af høj kvalitet.

Dykkede.

Genopladelig, usb inkluderet

Ergonomisk håndtag

G-spot og klitoris stimulator.

Opladningsindikatorlampe.

Opladningstid mellem 6-8 timer.

30-60 minutters fornøjelse afhængigt af hastigheden.

Stille og diskret.

Rejselås funktion.

10 Vibrationstilstande.

Mål: 63,6 mm x 207 mm

LÆS


Dit legetøj er udstyret med integrerede batterier og kan derfor genoplades med miljøet. Hvis det er nødvendigt, kan det medfølgende USB magnetiske opladningskabel suppleres med et standard 5V-stik.


MATERIALE OG PLEJE


Det anbefales at bruge vandbaseret vandfeelsmøremiddel for bedre indsættelse og pleje af produktet, da andre smøremidler kan beskadige legetøjet. Rengør forsigtigt legetøjet før første brug og efter hver brug.


Anusara er lavet af blød, silkeagtig medicinsk silikone, som er ekstremt glat og absorberer varme fra din krop hurtigt. Legetøjet kan nemt rengøres med lidt sæbe og varmt vand. Med nogle desinfektionsmiddel legetøjsrenser kan du sikre særlig dyb hygiejne bagefter, ideelt med Waterfeels perfekt koordinerede desinfektionsspray. For maksimal fornøjelse, brug altid dit legetøj med et af Waterfeels vandbaserede smøremidler, der passer perfekt til produktet. Den vandbaserede veganske sammensætning beskytter materialet og holder overfladen af dit legetøj pæn og blød.


DET RITHUAL MÆRKE


Rithual er en filosofi om sundhed, glæde og velvære. Omhyggeligt forberedt til at øge personlig lykke og menneskets velbefindende. Mærket er en salgsleder med Rithual Shushu, så lanceringen af nyt legetøj supplerer ethvert objekt af glæde for et sundere og lykkeligere liv takket være seksuel tilfredshed. Fuld 2 års garanti på alt Rithual-legetøj garanterer sikker fornøjelse.

1
+
Tilføj til kurv