100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

RITHUAL DEVA SÆT BÆKKEN TRÆNING ORKIDÉ

280,00 kr.
224,00 kr.

Deva er et træningssæt med 4 bolde af forskellig vægt og 10 trin, for at tone bækkenbundsmusklerne, hvilket giver bedre orgasmer, bedre smøring, større følsomhed og kontrol over vaginalmusklerne.


Med denne Deva bold, rithual har skabt en personlig øvelse program, der er meget mere behageligt end at gå til gymnastik.


Bækkenbunden er et netværk af muskler og ledbånd, som holder blæren, livmoderen og endetarmen i den rigtige position. Denne muskulatur er også ansvarlig for at holde sphincters åbne eller lukkede og deres svaghed eller slaphed give anledning til ufrivillig lækage af urin, som kan udvikle sig til den frygtede urininkontinens og prolapser (løsrivelse) i blæren, vagina, livmoder og endetarmen. Bækkenbunden svækkes af forskellige årsager, selvom de hyppigste er: alder, flere fødsler, fedme, forstoppelse, nogle sportsgrene, kroniske luftvejssygdomme, dårlig ernæring, stillesiddende livsstil og mangel på samleje


Bækkenbunden er også relateret til seksualitet, da en god muskeltonus i bækkenbunden vil producere større følsomhed i skeden og derfor større glæde ved samleje. Bortset fra deres fysiske virkninger har kinesiske Deva-bolde også en vigtig psykologisk kraft, der øger seksuel lyst, tilskynder til selvudforskning og opdager nye fornemmelser for fuldt ud at nyde din krop.


Kegel øvelser er de velkendte bækkenbundstræning øvelser for at styrke muskler og organer placeret i hele dette indre område. De udføres ved at trække musklerne i skeden i 5 sekunder og derefter slappe af dem i 5 sekunder mere og gentage denne operation i 4 eller 5 gange i træk.


Rithual's Deva indeholder 4 bolde af forskellig vægt: 60g, 25g, 40g og 60g for at kombinere dem og oprette træningsprogrammet.


Disse bolde kan kombineres i et 10-trins program, for at gå videre i Kegel træning og nå et højere niveau.


Lavet af medicinsk silikone af høj kvalitet.

Det er ikke porøs og allergivenligt.

MATERIALE OG PLEJE


Det anbefales at bruge vandbaseret vandfeelsmøremiddel for bedre indsættelse og pleje af produktet, da andre smøremidler kan beskadige legetøjet. Rengør forsigtigt legetøjet før første brug og efter hver brug.


Deva er lavet af blød, silkeagtig medicinsk silikone, som er ekstremt glat og absorberer varme fra din krop hurtigt. Legetøjet kan nemt rengøres med lidt sæbe og varmt vand. Med nogle desinfektionsmiddel legetøjsrenser kan du sikre særlig dyb hygiejne bagefter, ideelt med Waterfeels perfekt koordinerede desinfektionsspray. For maksimal fornøjelse, brug altid dit legetøj med et af Waterfeels vandbaserede smøremidler, der passer perfekt til produktet. Den vandbaserede veganske sammensætning beskytter materialet og holder overfladen af dit legetøj pæn og blød.


DET RITHUAL MÆRKE


Rithual er en filosofi om sundhed, glæde og velvære. Omhyggeligt forberedt til at øge personlig lykke og menneskets velbefindende. Mærket er en salgsleder med Rithual Shushu, så lanceringen af nyt legetøj supplerer ethvert objekt af glæde for et sundere og lykkeligere liv takket være seksuel tilfredshed. Fuld 2 års garanti på alt Rithual-legetøj garanterer sikker fornøjelse.

1
+
Tilføj til kurv