100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

RITHUAL KRIYA STIMULATOR G-SPOT GENOPLADELIG SORT

340,00 kr.
272,00 kr.

Kriya er en vibrator udviklet i høj kvalitet medicinsk silikone og sikkert for kroppen. Dens touch er meget blød, den har et perfekt design til G-Spot, med stor diameter og betydelig størrelse.


Dens aksel bevæger sig med dig med din egen bevægelse, når du skifter position, den bøjer for at imødekomme din krop, dens ergonomiske håndtag passer perfekt i hånden. Det har 10 kraftige vibrationshastigheder og 10 forskellige mønstre, en perfekt designet form, så når den kommer ind og forlader det giver dig den største fornøjelse med næsten ingen indsats. Dens første opladning vil være 6-8 timer for at give dig 40-120 minutter afhængigt af hastigheden.


Meget stille og diskret, det er ikke porøs og allergivenligt og har en intuitiv og nem at håndtere interface. Vandtæt og genopladelig med USB-oplader medfølger.


Det anbefales at bruge vandbaseret vandfeelsmøremiddel for bedre indsættelse og pleje af produktet, da andre smøremidler kan beskadige legetøjet. Rengør forsigtigt legetøjet før første brug og efter hver brug.


Hovedtræk:


Lavet af medicinsk silikone af høj kvalitet.

Dykkede.

Genopladeligt USB-kabel medfølger.

Ergonomisk håndtag

Med diskret luksusdesign.

Opladningsindikatorlampe.

Opladningstid mellem 6-8 timer.

40-120 minutters fornøjelse afhængigt af hastigheden.

Stille og diskret.

Det er ikke porøs og allergivenligt.

10 Vibrationstilstande

Ikke-porøs og allergivenlig.

Mål: 36 mm x 197 mm

LÆS


Dit legetøj er udstyret med integrerede batterier og kan derfor genoplades med miljøet. Hvis det er nødvendigt, kan det medfølgende USB magnetiske opladningskabel suppleres med et standard 5V-stik.


MATERIALE OG PLEJE


Det anbefales at bruge vandbaseret vandfeelsmøremiddel for bedre indsættelse og pleje af produktet, da andre smøremidler kan beskadige legetøjet. Rengør forsigtigt legetøjet før første brug og efter hver brug.


Kriya er lavet af blød, silkeagtig medicinsk silikone, som er ekstremt glat og absorberer varme fra din krop hurtigt. Legetøjet kan nemt rengøres med lidt sæbe og varmt vand. Med nogle desinfektionsmiddel legetøjsrenser kan du sikre særlig dyb hygiejne bagefter, ideelt med Waterfeels perfekt koordinerede desinfektionsspray. For maksimal fornøjelse, brug altid dit legetøj med et af Waterfeels vandbaserede smøremidler, der passer perfekt til produktet. Den vandbaserede veganske sammensætning beskytter materialet og holder overfladen af dit legetøj pæn og blød.


DET RITHUAL MÆRKE


Rithual er en filosofi om sundhed, glæde og velvære. Omhyggeligt forberedt til at øge personlig lykke og menneskets velbefindende. Mærket er en salgsleder med Rithual Shushu, så lanceringen af nyt legetøj supplerer ethvert objekt af glæde for et sundere og lykkeligere liv takket være seksuel tilfredshed. Fuld 2 års garanti på alt Rithual-legetøj garanterer sikker fornøjelse.

1
+
Tilføj til kurv