100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

RITHUAL SHUSHU NY GENERATION CLITORIAL ORKIDÉ

263,20 kr.
210,56 kr.

Fantastiske klitoris orgasmer!

 

Lanceringen af Ritual Shushu er en ny ny nyskabelse for kvinder. Spektakulær teknologi, der kombinerer tomhed og energiske pulsationer, der stimulerer klitoris uden at røre ved det og uventet orgasmer ankommer. Den kompakte og elegante klitorisstimulator er meget nem at bruge.

 

Hvorfor Shushu Ritual? Vi giver dig 10 eksklusive motiver, der vil lancere dig for at lede efter Ritual Shushu.

1. Utrolig magt

2. Vibrationer og sugning i et enkelt legetøj

3. Unik kompakt størrelse på markedet, Perfekt til at tage med overalt, dens kompakte størrelse gør det muligt at bære det i posen til kontoret eller på farten.

4. Silikone, der tager sig af din hud

5. Ergonomisk, perfekt til kvinden at holde den med hånden, mens hun sutter

6. Hurtig og garanteret orgasme

7. Testet på 20 professionelle kvinder i den erotiske sektor, der garanterer dens 100% effektivitet

8. Silikonehoved, der stimulerer alle dine sanser

9. Eksklusiv farve, der kombinerer afslapning og luksus

10. Fælles pris på markedet.

Nyd synet af livet! ! , sexlegetøj og begær, opmærksomhed!: bølger af tryk og vibrationer i samme køn legetøj? Nå, ja! Det nye Shushu Vibration Ritual vil gøre dine vådeste drømme til virkelighed.

 

Den perfekte kombination af en magisk vibration med sugning gennem intense impulser, der vil forårsage spændende bølger på kanten af hovedet. Den fleksible medicinske silikonespids omgiver din kærlighedsknap, der kærtegner dens ikke-kontaktinteriør med 3 mønstre med 4 niveauer af intensitetstrykbølger, mens toppen vibrerer omkring den med 3 mønstre og 4 niveauer af intensitet med programmer i en enkelt knap til nem brug. Ren lyst til fornøjelse blev til orgasmer og skrig.

 

For at skifte mellem bølgestimulering og vibrationstilstande skal du bare trykke to gange hurtigt. Vælg fornøjelse den måde, du foretrækker!

 

Den viden, der opbevares af årtusinde dynastier praktiserer immaterielle energi er blevet afsløret. Avantgarde og højteknologi kommer sammen med den mystiske at skabe forstærkeren af frekvenserne af den ultimative fornøjelse. Lad energien løbe gennem hele din rygsøjle fra din klitoris og nå nirvana med alle dine sanser.

 

Ifølge det grundlæggende i kundalini er energi noget, der skal flyde frit og uhindret gennem vores krop. Energi blokeringer er almindelige i vores daglige liv. På kvindens seksuelle plan udmønter dette sig i vanskeligheder med at nå orgasme.

 

Derfor har vi skabt Shushu, den ultimative fornøjelse frekvens forstærker. Ikke-kontakt vakuum stimulation er specielt designet til at frigøre chakra fra følelser og seksualitet. Med dette vil du opnå meget mere intense og levende orgasmer, frigive det fulde potentiale i din energikanal.

 

Logoet er inspireret af det andet chakra. Det er placeret i kønsdelene og er blandt andet ansvarlig for fornøjelsens skyld. Det er repræsenteret af farven orange og med en 6-spids blomsterform.

Ritual Shushu er udstyret med integrerede batterier, så det kan genoplades uden at skade miljøet.

Hvis det er nødvendigt, kan den medfølgende USB magnetiske oplader tilføjes et 5v netstik, men du kan oplade din SHushu på enhver computer eller bærbar computer.

1
+
Tilføj til kurv