100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

SATISFYER DOUBLE LOVE LUKSUS PARTNER VIBRATOR - SORT

499,00 kr.

Produktinformation "Double Love" Double Love, vores luksus vibrator til par, har en blød og spændende silikone kombineret med et ædle metal af høj kvalitet. Dobbelt kombineret med en behagelig fjernbetjening og vores højteknologiske app er det muligt at spille eksternt, og mulighederne er uendelige.


Kompatibel med den gratis Satisfyer-app, der er tilgængelig på iOS og Android

Lavet af metaller af høj kvalitet

Ideel til par 15 års kommerciel garanti

Autentisk metal

Med radiofjernbetjening

Også for par

Vandtæt kropsvenlig silikone (IPX7)

Mulighed for brug også uden anvendelse

Redigerbare foruddefinerede programmer Uendelig række programmer gennem programmet

Hvisken-tilstand

USB magnetisk opladningskabel til lithium-ion-batteri medfølger

Let at rengøre

10 vibrationsprogrammer

Satisfyer Double Love: Vibrator til luksuspar med kontrol efter applikation og fjernbetjening


Nyd en brise af frisk luft, som du elsker med Satisfyer Double Love! Vibratoren til par med 2 motorer overrasker med sin klassiske U-form, som stimulerer begge medlemmer af parret med kraftige vibrationer. Den let buede del introduceres i skeden og stimulerer samtidig G-punktet og penis, mens den ydre del også kærtegner klitoris. Den uskadelige silikone til kroppen forfører også takket være følelsen af blødhed at røre ved.


Også på et visuelt niveau har Satisfyer Double Love meget at byde på: De elegante detaljer om ægte metal af høj kvalitet bringer et strejf af luksus til seksuelle relationer.


Endnu sjovere med kontrol via appen


Satisfyer Double Love kan styres via den medfølgende trådløse fjernbetjening samt via den gratis Satisfyer Connect-app. Takket være applikationen vil du være i stand til at opdage en ny facet af sexlivet som et par: Ud over at være i stand til at fjernstyre fornøjelsesenheden, kan du også oprette dine egne vibrationsprogrammer eller starte lyd- og videochatsessioner.


Hvad venter du på? Hertil kommer, som vibrator for par har en vandtæt finish (IPX7), det hjælper også til at berige erotiske spil under bruseren eller i badekarret med varme vibrationer. Hvis parrets vibrator løber forpustet, kan de indbyggede batterier genoplades ved hjælp af det medfølgende USB-opladningskabel.

1
+
Tilføj til kurv