100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

SATISFYER PLUG ILICIOUS 2 PLUG VIBRATOR - BERRY

425,00 kr.

Takket være sin koniske form og afrundede spids rammer Plug-ilicious 2 P-punktet præcist og stimulerer det med vibrationer fra 2 motorer. Det vidunderlige design er afsluttet med en bred base, blødt silikonemateriale og applikationskontrol.


Produktoplysninger "Plug-ilicious 2"


Takket være sin koniske form og afrundede spids rammer Plug-ilicious 2 P-punktet præcist og stimulerer det med vibrationer fra 2 motorer. Det vidunderlige design er afsluttet med en bred base, blødt silikonemateriale og applikationskontrol.

Kompatibel med gratis Satisfyer-app - Tilgængelig på iOS og Android

De 2 motorer kan styres separat, hvilket giver mulighed for mange vibrationskombinationsmuligheder

Velegnet til alle genrer

15 års garanti

Det kan også bruges uden appen

Super stærk dyb vibration

Forudindstillede programmer kan redigeres

Kropsvenlig silikone

Appen tilbyder et uendeligt udvalg af programmer

Vandtæt (IPX7)

Hvisken-tilstand

Genopladeligt lithium-ion-batteri

Magnetisk USB-ladekabel medfølger

Let at rengøre

Satisfyer Plug-ilicious 2: Vibrerende stik til mænd og kvinder


Nyd sensuel ecstasy med Satisfyer Plug-ilicious 2! Anal vibratoren til mænd og kvinder har en konisk form og en flad spids, som behageligt fylder ryggen og stimulerer dig med intense vibrationer. Vibrationsprogrammer kan styres både via det indbyggede kontrolpanel og via Appen Satisfyer Connect. Der er meget at opdage med den gratis app: Ud over at oprette dine egne vibrationsmønstre kan du også udveksle oplysninger med andre brugere eller nyde video- og lydopkald med din partner. Appen Satisfyer Connect er tilgængelig til Android-, iOS- og Apple Watches.


Hvilke andre fantastiske funktioner har den applikationskontrollerede anal vibrator?


Satisfyer Plug-ilicious 2 er lavet af blød, kropsvenlig silikone og er nem at indsætte takket være dens glatte overflade. Den brede base fungerer også som et håndtag og sikrer sikker leg. For en jævn oplevelse anbefaler vi yderligere brug af smøremiddel: Satisfyer smøremidler fås i forskellige varianter og er ideelle til butt cap materialet. Plug-ilicious 2 er også vandtæt (IPX7), hvilket gør det ikke kun den ideelle følgesvend til at spille i bruseren, men også let at rengøre med varmt vand og mild sæbe. Hvis din enhed nogensinde løber tør for damp, kan du genoplade de indbyggede batterier med det medfølgende USB-opladningskabel.

1
+
Tilføj til kurv