100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

SNAIL VIBE MULTI-ACTION VIBRATOR

Rød

780,00 kr.
624,00 kr.

SNAIL VIBE er skabt af fagfolk og er baseret på videnskabelig forskning og udvikling.

Hvorfor er penetration mere behagelig?

 • Vaginal stimulation er nødvendig som opdaget af Dr. Stuart Brody (Skotland) og professor Tillman Kruger (Schweiz). Disse forskere har konstateret, at orgasmen af en reel seksuel handling, sammenlignet med en orgasme af onani, producerer et 400% højere niveau af prolaktin, der er ansvarlig for brysttilfredshed og vækst.


SNAIL VIBE tilbyder den højeste amplitud af dobbelt stimulation - 7 gange mere end andre vibratorer.

Hvorfor har du brug for klitoris stimulation?

 • Tidligere undersøgelser af Kim Wallen, Ph.D. (USA) og Elizabeth A. Lloyd, Ph.D. (USA) bekræftede, at orgasme afhænger af kønsorganernes struktur. Videnskabelige data har vist, at omkring 75% af kvinderne ikke kan nå orgasme ved vaginal stimulation alene uden klitoris stimulation, hvis det er mere end 2,5 cm fra skeden.


SNAIL VIBE er designet med en klitoris del radius på 2,5 cm og fleksibel tilslutning til enhver position af klitoris.

Findes der vaginal orgasme?

 • Sexolog Edward Eichel (USA) udviklet en coital tilpasning teknik til at hjælpe med at opnå en orgasme under penetration i 70% af tilfældene. En bestemt seksuel position sammen med stigende og faldende bækkenbevægelser hjælper med at skubbe bunden af penis langs skamlæber, stimulere klitoris kærtegne på samme måde som under vaginal kontakt. SNAIL VIBE giver synkron stimulering af klitoris og vagina gennem glidende bevægelser, der simulerer samleje.

Kan orgasmer kontrolleres?

 • Bridge Technique udviklet af Dr. Helen Kaplan (USA), der blev udnævnt til leder blandt videnskabelige sexologer af New York Times, hjælper med at skabe nye neurale forbindelser mellem erogene zoner. Ekstern og intern stimulering er forbundet med "Bridge", hvorigennem klitoris orgasme bliver en vaginal orgasme eller vice versa. SNAIL VIBE giver dig mulighed for at justere effekten på to erogene zoner direkte under stimulering.

Multivibrator myte eller virkelighed?

 • I lang tid har verdens ledere af sexlegetøjsindustrien forsøgt at skabe en universel vibrator med en mobil klitorisstimulator. Der er dog ingen enkelt model, der kan prale af den vibrerende kraft af en tryllestav massager, dybden af indsættelsen af en, og den dobbelte stimulering af en kanin vibrator. SNAIL VIBE kombinerer otte typer stimulering og erstatter alle tre typer sexlegetøj på samme tid.

Hvordan kan du lære mere om SNAIL VIBE?

 • Den interaktive 4D SIMULATOR SNAIL VIBE demonstrerer dette i aktion og viser dens vibration i en tredimensionel visning i fuld skala, samtidig med at du kan lege med en virtuel partner (åbnes i et nyt vindue).

Det kinetiske display er specielt udviklet til SNAIL VIBE for at vise sine fordele på hylderne i sexbutikker.

Tekniske oplysninger:

 • Motorer: 2
 • Støjniveau: < 45 dB
 • Karrosserisikker silikone
 • Vandtæt: IP67
 • Lithium-ion batteri: 900 mAh (1 times brugstid)
 • 4 knapper, 5 hastigheder 5 tilstande, mere end 600 kombinationer
MÆRKE
1
+
Tilføj til kurv