100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

SORT / SØLV NEMO KLITORIS SUGE

165,00 kr.

AFSLAPNING MED ET TRYK PÅ EN KNAP

Den elegante sugemaskine inspirerer enhver kvinde og er en absolut mester, når det kommer til ikke-kontakt stimulation. Dens sarte hoved lavet af medicinsk silikone ombryder din perle af glæde med kærlighed og giver dig den nødvendige afslapning selv efter den mest udmattende tur: 4 forskellige programmer giver dig sensuelle fantasiflyvninger gennem intensiv klitorisstimulation.

Takket være det nye design med brugervenlige knapper kan du skifte mellem programmer: Intet står i vejen for individuel nydelse, der passer til øjeblikket! Samtidig er kontrolpanellyset mindre lyst og derfor mere behageligt for dig. Du kan også mærke en produktoptimering i dens mere støjsvage motor, som er endnu mere kraftfuld

ANBEFALET AF TUSINDVIS AF KVINDER

"For alle fans af trommevibratorer: Med Nemo er der ingen vibrerende overraskelser, når du tjekker bagage ind."

ENDNU MERE LYST MED SMØREMIDDEL

Brug altid nok vandbaseret smøremiddel med din NEMO sugemaskine til at gøre din oplevelse imponerende. Aqua- eller Waterfeel smøremidler er specielt tilpasset produktet og øger yderligere intensiteten af fornøjelse.

MATERIALE OG PLEJE

Den medicinske silikone, som den vedhæftede fil er lavet knus din hud med særlig blødhed. Tilbehøret er let at fjerne, så du nemt kan vaske det med blød sæbe og vand. Med et par sprays af desinfektionsmiddel renere til legetøj, især grundig hygiejne kan garanteres.

BATTERIER MEDFØLGER.

Nemo arbejder med AAA batterier x 2 enheder, inkluderet.

1
+
Tilføj til kurv