100% tilfredshed  ✦  Gratis fragt ved ordrer over 599 Kr.  ✦  Diskret levering  ✦  Support på tlf. 60622336

SORT&SØLV CAMERON GENOPLADELIG RING 10V SORT

276,00 kr.
220,80 kr.

Her kommer en særlig sukkerholdig gave til din bedste ven! Denne vidunderlige mandlige stimulator forklæder sig som en penisring og ønsker at forsøde dine hjertetimer. Med Black&Silver Ring kan du korrekt forbedre din fornøjelse spyd og give dig selv og din elskede snurrende stimuli. Med sin dybe, silkebløde sorte overflade lavet af medicinsk silikone sætter Black&Silver den i sensuel ekstase, så snart du tager den på. Ringen strækker sig behageligt og passer derfor til alle størrelser, bare for at imødekomme og give glæde til din penis.


Maksimal nydelse for ham og hende. Spillet af udvidet kærlighed giver begge parter sensuelle øjeblikke! '

Fantastisk vibrerende ring til at spille som et par. Det har 10 forskellige typer af vibrationer og to rytmiske tilstande, der vil øge fornøjelsen af begge. Det kan vare op til 60 minutter i drift.


EREKTION FORSTÆRKER


Cameron finder sin brug i spillet af gensidig kærlighed og bringer glade fornøjelser til begge: Det beføjelser orgasme takket være sin perfekte pasform på penis, effektivt forsinker din ejakulation og giver dig maksimal udholdenhed ud over en fast og hård erektion, og det vil ikke kun gøre dig glad! Plus, den store område klitoris stimulator er bred og stimulerer din fornøjelse perle ved et tryk på en knap med alle 10 intense vibration tilstande. Forkæl din sex med sine dybe vibrationer og katapult dig til klimaks.


Og det er ikke alt: takket være dens vandtætte finish stopper det sjove for jer alle, newts og sirener badning i brusebadet ikke! Eller hvad med en spinde stimulation koncert som en del af en romantisk bad for to ...?


GIV DET MAGT!


Blac&Silver ring er udstyret med integrerede batterier og kan derfor genoplades på en miljøvenlig måde. Det medfølgende MAGNETISKE USB-opladningskabel kan suppleres med et standard 5V-stik, hvis det er nødvendigt.


ENDNU SJOVERE MED SMØREMIDLER


For maksimal blid fornøjelse skal du altid bruge penisringen med et af de originale Vandfeel vandbaserede smøremidler, som kombinerer ideelt med produktet. Dette vil gøre din oplevelse fugtig og intens og tilføje en ekstra faktor af sort. De fås i mange varianter selv med varmeeffekt. Den vandbaserede veganske sammensætning er skånsom mod materialet og holder ringens matte silkeoverflade pæn og blød.


MATERIALE OG PLEJE


Ringen er lavet af silkeblød medicinsk silikone. Produktet kan nemt rengøres med lidt sæbe og varmt vand. Med en vis desinfektionsmiddel legetøjsrens kan du sikre særlig dyb hygiejne i alle aspekter, ideelt med Waterfeels perfekt koordinerede desinfektionsmiddelspray.


Vibrator ring 100% medicinsk silikone

Kraftig motor,

Flytbar punkttegn

USB genopladelig. Magnetisk opladning

10 vibrationstilstande

Elastisk silikone

Kraftig stimulering

100% vandtæt, egnet til brusebad eller spa

Karosse, ftalatfri

Diameter: fra 3,5 cm til 8,6 cm

1 års garanti

Virkelig nyder sex som et par er nu muligt med Cameron.

1
+
Tilføj til kurv